Pere Aragonès i Salvador Illa enceten la cursa electoral

Aquesta setmana passada, el PSC i ERC han confirmat els seus candidats a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya: Salvador Illa, sense cap rival, i Pere Aragonès, amb la benedicció d’Oriol Junqueras i per aclamació del consell nacional dels republicans. Sobten aquestes presses.

Les eleccions estan previstes per al mes de febrer de l’any vinent i Pere Aragonès ha insistit sempre en la seva voluntat d’exhaurir la legislatura. Però l’enemic comú a batre, Junts x Catalunya, està en una fase de desconcert i sense que Carles Puigdemont hagi definit quin serà el seu futur polític, que penja de la llei d’amnistia.

Per això, aquestes nominacions anticipades del PSC i ERC han accelerat els rumors sobre una pròxima convocatòria electoral a Catalunya. El president Aragonès ha sortit al pas d’aquestes especulacions i ratifica que seran el 2025.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari