Sánchez es compromet a treballar pel reconeixement de l’Estat de Palestina

L'aspirant a la presidència denuncia en la seva intervenció inicial del debat d'investidura la "matança indiscriminada" de civils

Pedro Sánchez

El president del govern en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha anunciat en la seva intervenció inicial del debat d’investidura que el seu primer compromís per a aquesta legislatura és que el seu govern treballi a Europa i la comunitat internacional “per reconèixer l’Estat palestí”.

Sánchez, d’aquesta manera, ha concretat en un compromís de legislatura la seva posició favorable al reconeixement de Palestina com a Estat i ha denunciat la “matança indiscriminada” de civils. Fa dues setmanes, havia advocat per la celebració d’una conferència internacional de pau en el termini de sis mesos perquè la comunitat internacional s’impliqués en la resolució del conflicte basada en el reconeixement de Palestina.

A més, en la seva intervenció des del faristol del Congrés, ha afegit que “per descomptat, Espanya i Europa hem de continuar donant suport a Ucraïna fins que el darrer soldat rus abandoni un país que vol ser lliure, que vol ser europeu”, per assolir “una pau justa i duradora”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari