Què feia el president del CAC a Brussel•les el 4 de novembre en plenes negociacions entre el PSOE i Junts?

És tot un misteri. En nom de qui i a sant de què el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Xevi Xirgo, era a Brussel·les el passat 4 de novembre, quan s’hi estaven desenvolupant les negociacions entre Junts i el PSOE per arribar a un acord sobre la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol?

Xirgo, que presideix un organisme que se suposa que ha de vetllar pel pluralisme i la neutralitat als mitjans de comunicació públics catalans, té una relació molt bona amb Carles Puigdemont, el negociador en cap en representació de Junts en les converses amb els socialistes. Tots dos van publicar el dietari “M’explico”, format per dos llibres en els quals Puigdemont explica la seva trajectòria política des de que va ser nomenat president de la Generalitat, el gener del 2016, fins que va fugir a Bèlgica, l’octubre del 2017.

El president del CAC no es va amagar gens en la seva visita a Brussel·les i se’l va veure darrera de Toni Comín, vicepresident del Consell de la República Catalana, en una de les entrevistes que li va fer TV3, televisió la neutralitat i objectivitat de la qual se suposa que ha controlar l’organisme que presideix Xirgo.

(Visited 494 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari