Per què se les tenen un diputat d’ERC i un exdiputat de Catalunya Sí que es Pot?

Jordi Salvador

Les reaccions d’un sector d’opinadors independentistes de la línia dura, habitualment enfrontats a ERC, han fet saltar un diputat d’aquest partit al Congrés, Jordi Salvador. “Ja hi som tots i totes, Raholes, Fachins, Costa, Partal, ANC… els hi han passat el full dominical i a predicar! Per cert, no sabia que Lluís Llach fos militant d’ERC per demanar la dimissió del president del partit?”, ha reaccionat a un comentari del cantautor a X (Twitter).

La piulada ha provocat la reacció d’Albano Dante Fachín, exdiputat de Catalunya Sí que es Pot, el qual ha demanat a Salvador la seva opinió sobre el contingut d’un vídeo crític difós per Octuvre, la plataforma digital de Fachín, sobre l’acord PSOE-ERC per a la investidura de Pedro Sánchez.

El diputat d’ERC al Congrés, en resposta, ha tractat reiteradament de “telepredicadors” Fachín i l’exdiputada d’En Comú Podem al Congrés Marta Sibina, pels continguts que tots dos publiquen a Octuvre, i ha dit d’ells que “respecto com us guanyeu la vida, ara, més convergents que el 3%“.

A més, Salvador ha dit de Fachín que “busca desesperadament promoció” i li ha recomanat “tapa’t, que quedes millor de debò”, després que Fachín afirmés que el vídeo en qüestió “està fent pupa”, i que retragués a Salvador que “no pot rebatre el vídeo” i que, per això, “en comptes de donar explicacions, insulta”.

Quan Fachín ha defensat que ells exposen “dades contrastades”, Salvador ha replicat: “Em pot passar un Octuvre que qüestioni exhaustivament alguna cosa de Junts? Em pot explicar com es passa d’escalfar un escó que paguem també tots (Podemos al Congreso), tragant amb tot, etc. fins al 2019!!? I en pocs mesos muntar Octuvre?”.

(Visited 348 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari