El PSOE retreu al PP que no condemni els “atacs” a les seves seus ni doni suport als agents de policia

"El PP mai ha superat que els ciutadans l'enviés a l'oposició per mentir després del pitjor atemptat"

El PSOE retreu al PP que no condemni els “atacs” a les seves seus durant les protestes contra l’amnistia. “Ni els crits en favor de Franco, ni els crits contra la Constitució, el cap d’estat i el president”, lamenten fonts dels socialistes. Així mateix, critiquen que el partit presidit pel popular Alberto Núñez Feijóo no doni suport als agents de la policia que aquesta passada nit “gairebé veuen superada la seva línia i en risc la seva integritat física”.

En relació amb la comparació que fa al PP amb les protestes de ciutadans a la seu de Génova el març del 2004, després dels atemptats de l’11-M, el PSOE conclou que “el PP mai ha superat que els ciutadans els enviessin a l’oposició per mentir després del pitjor atemptat de la història d’Espanya”.

Segons fonts dels socialistes, la conclusió és que el PP “no ha après res en vint anys” i és “el mateix partit que segueix dient que hi ha armes de destrucció massiva a l’Iraq”.

La policia ha dissolt amb gasos lacrimògens la concentració d’aquest dilluns a la nit a la seu del PSOE i hi ha hagut tres detinguts. S’han produït llançament de pots de fum des de les línies policials, així com intents d’alguns dels manifestants de trencar el cordó d’agents que blindava la seu socialista i cops de porra dels policies per repel·lir-los. A banda, hi ha hagut algun llançament d’objectes contra la policia.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari