La Cecot creu que la negociació per investir Sánchez “ofereix una oportunitat històrica”

La patronal espera que l'acord inclogui demandes com finançament, inversions i infraestructures

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant un acte de campanya del PSC a Barcelona (ACN)

La Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (Cecot) ha afirmat en un comunicat que la negociació per la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol “ofereix una oportunitat històrica” per a Catalunya. A l’espera del detall del que comportaria l’acord en l’àmbit econòmic, la Cecot espera que reflecteixi “demandes recurrents i històriques” com ara la millora del finançament, les inversions, les infraestructures “i tots aquells aspectes que han de contribuir a la millora de la competitivitat de Catalunya”. La patronal subratlla que Catalunya té “un enorme potencial econòmic” i espera “mesures concretes” per impulsar-lo i “fer-lo créixer”.

En paral·lel, la Cecot exigeix que l’hipotètic pacte inclogui “mecanismes de seguiment i garanties per fer efectiu el compliment dels compromisos”, una condició “necessària per tornar a generar confiança entre les parts”.

El comitè executiu de la patronal recorda, finalment, que en els darrers anys ha rebutjat “reiteradament” la judicialització “de qualsevol conflicte de naturalesa política” i que, com a tal, “sempre” ha apostat per “prioritzar el diàleg, la negociació i el pacte al més estricte nivell polític”.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari