El PSOE valora positivament la reunió amb Junts i diu que encara hi ha recorregut per a un acord

Els socialistes deixen la negociació amb els grups en mans de la seva comissió negociadora

El secretari general del PSOE i president del govern central, Pedro Sánchez, a la seu de Ferraz (ACN)

El PSOE valora positivament la reunió que la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha fet aquest divendres amb el líder dels socialistes espanyols, Pedro Sánchez, en el marc de la ronda de contactes per a la investidura. Una reunió que, fonts socialistes asseguren, no ha estat precedida per cap trucada telefònica de Sánchez a Carles Puigdemont.

Fonts socialistes han apuntat que mentre les dues formacions estiguin parlant la negociació avança, i veuen recorregut per a un acord. En tot cas, adverteixen que venen dies de moltes trucades i reunions, però també de “discreció”.

En un comunicat, els socialistes reiteren la seva aposta per “la convivència, el diàleg i la pluralitat” com a “full de ruta” per a la investidura. Tot plegat després de la reunió que Pedro Sánchez, ha mantingut amb Nogueras durant una hora i mitja.

A la trobada també hi ha intervingut el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, i el ministre de la Presència, Félix Bolaños, que s’hi ha incorporat tard.Un cop acabada la ronda de reunions els socialistes deixen ara la resta de contactes en mans de la comissió negociadora, formada entre altres pels mateixos Bolaños i Cerdán, a més, entre altes, de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero.

Els socialistes han emès un comunicat on avancen que la setmana que ve s’intensificaran les trobades entre la comissió negociadora i els grups parlamentaris per començar a concretar les propostes.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari