La Generalitat acata la sentència de clausura de l’abocador de Solius i tanca la planta de compostatge

El director de l'Agència de Residus de Catalunya lamenta que és una conseqüència més d'una gestió "nefasta" i anuncia que l'orgànica es portarà a l'Anoia

L'abocador de Solius
L'abocador de Solius

La Generalitat de Catalunya ha acatat la sentència judicial que va ordenar la clausura de l‘abocador de Solius, a Llagostera (Gironès), i ha decidit tancar la planta de compostatge.

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha comunicat als ajuntaments que aquest diumenge serà l’últim dia que s’hi portarà la fracció orgànica, segons ha avançat El Punt Avui i ha confirmat l’ACN.

La decisió arriba després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dictés fins a tres interlocutòries ordenant clausurar “immediatament” tot el complex.

El director de l’ARC, Isaac Peraire, ha remarcat que el Govern afronta “de cara” les conseqüències d’una gestió anterior que ha considerat “nefasta”, i ha explicat que l’orgànica es portarà a la planta dels Hostalets de Pierola (Anoia), tot i que no respon al model de gestió de residus de “quilòmetre zero” que vol el Govern català.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari