L’Eurocambra arxiva la petició de defensa d’immunitat sol·licitada per Puigdemont

Apunta que la demanda feia referència a un cas on l'expresident no apareixia com a investigat

Parlament Europeu (Estrasburg)
Parlament Europeu (Estrasburg)

El comitè d’Afers Jurídics (JURI) del Parlament Europeu ha arxivat una petició que l’eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, va enviar l’any 2020 al llavors president de l’Eurocambra, David Sassoli.

La petició de l’expresident feia referència a una investigació destapada per El Mundo on s’informava que Puigdemont estava sent investigat amb escoltes telefòniques per l’Audiència Nacional. En la carta, Puigdemont apuntava que s’estava vulnerant la seva immunitat i va demanar una sol·licitud d’empara.

Segons ha informat aquest dimecres el president del comitè JURI i eurodiputat de Cs, Adrián Vázquez, la comissió ha arxivat la petició perquè finalment es va comprovar que Puigdemont no figurava en la llista de persones investigades.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari