Albares promet no abandonar el combat pel català a Europa

Després que Serret li exigeixi "màxima ambició"

El ministre d’Exteriors, José Manuel Albares, s’ha compromès a “no abandonar el combat” fins a aconseguir l’oficialitat del català a Europa. Així ho ha dit en un acte organitzat per Pimec a Barcelona, justament en presència de la consellera d’Acció exterior, Meritxell Serret.

Precisament ha estat la consellera qui, en la seva intervenció, ha demanat al ministre “màxima ambició” a l’hora de “desplegar tota la capacitat i eficiència diplomàtica” per assolir l’oficialitat.

Tots dos titulars d’exteriors han participat en un acte de Pimec sobre les eleccions europees i han coincidit a fer una crida a entendre els comicis com una manera de frenar els “extremistes” a Europa.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari