El PP duu a l’Ajuntament de Barcelona una proposició per rebutjar l’amnistia

Sirera recorda a Collboni el suport per a investir-lo i li demana no permetre que "Espanya es dirigeixi des de Waterloo"

    El portaveu del PP a Barcelona, Daniel Sirera, en una atenció als mitjans (ACN)

    El president del grup del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, presentarà en el ple de divendres una proposició de rebuig a l’amnistia, en el marc de les negociacions per a la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, i quan s’espera que la del popular Alberto Núñez Feijóo fracassi. En unes declaracions recollides pel partit en un comunicat, Sirera demana al grup socialista, i concretament a l’alcalde, Jaume Collboni, que votin a favor de la proposició.

    “Si no van voler que Barcelona caigués en mans de (Carles) Puigdemont, no poden permetre que Espanya es dirigeixi des de Waterloo”, argumenten els populars, en referència a la investidura de Collboni, que va comptar amb el suport del PP. El text demana rebutjar qualsevol mena d’amnistia o indult generalitzat per a qualsevol grup de ciutadans i anima els partits majoritaris a buscar acords d’Estat per evitar “que la societat espanyola es vegi sotmesa a les condicions il·legals de partits independentistes”.

    Sirera s’ha mostrat preocupat per la possibilitat que s’aprovi la llei d’amnistia ja que, a parer seu, això significaria que “qui va actuar bé és qui va incomplir la legalitat, i els que van fer que la legalitat es complís van ser els que van actuar malament”. “No volem que tot el que va passar pugui quedar en res”, ha afirmat sobre l’1-O i els fets de la tardor del 2017, els quals ha titllat d'”atac contra la Constitució i contra la convivència a Catalunya”.

    (Visited 49 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari