Un diàleg amb la ciutadania controlat no és diàleg de debò

El president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, va iniciar la setmana passada un seguit de trobades trimestrals amb ciutadans. Unes trobades que es van vendre com una nova manera “d’acostar el president a la gent” i de “facilitar que respongui a les preguntes” dels catalans. Però si es rasca una mica més en el funcionament d’aquests espais es veu com no deixa de ser un format molt controlat i sense gaire lloc a sortides de guió.

La primera de les trobades va ser amb joves, però tots ells havien estat escollits per Presidència i representaven a sectors i entitats que ja abans s’havien reunit amb el Govern. Lluny de ser un diàleg, és un espai més de missatge controlat.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari