El govern central respon a Feijóo que la seva promesa d’investidura és un “frau”

El líder del PP ha acusat Sánchez de "frau electoral" per negociar amb l'independentisme

La portaveu del govern central, Isabel Rodríguez, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres (ACN)

La portaveu del govern central en funcions, Isabel Rodríguez, ha respost les declaracions del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui ha acusat el president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, de cometre “frau electoral” negociant l’amnistia amb els independentistes. Segons Rodríguez, “un frau és dir que assumeix una investidura i passar-se tot el temps de conformació de suports per a aquesta investidura criticant el govern en funcions”.

En una atenció als mitjans des del Congrés, Feijóo ha afirmat que el fet que Sánchez es plantegi acordar l’amnistia amb l’independentisme és “un frau electoral agreujat” perquè en campanya s’hi va negar, i ha considerat que, davant aquest “punt d’inflexió a la història democràtica del país”, la seva investidura és ara “imprescindible”. Rodríguez, per la seva banda, ha assenyalat que “un frau és ser president de Galícia i després votar en contra de l’ús del gallec” o “venir a la política espanyola dient que és un moderat i segellar acords amb l’extrema dreta que posen en dubte els drets de les dones i limiten les llibertats de les persones LGTBI”.

Pel que fa a possibles trànsfugues, en una entrevista a La Sexta, la portaveu de l’executiu central ha afirmat que el seu govern “no contempla en cap escenari” la possibilitat que un diputat del PSOE doni suport al candidat del PP. “Som incompatibles amb aquest tipus de postulats i propostes de Feijóo”, ha dit, i “tinc l’absoluta confiança que tots els diputats socialistes tenim molt clar el mandat de les urnes i el compromís amb les nostres sigles i amb el president del govern, Pedro Sánchez”.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari