Quins alcaldes protagonitzen un absurd duel nadalenc?

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (ACN, Albert Segura)

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol (PP), reptava fa poc al de Vigo, Abel Caballero (PSOE), amb la instal·lació de l’arbre nadalenc més alt de tot l’Estat, de 40 metres. En un absurd duel, el badaloní el reptava a superar-lo, des de RAC1. Doncs bé, Caballero ja ha anunciat que l’arbre més alt serà a Vigo i que farà 40 metres… i mig.

Els alcaldes de Vigo i Badalona no troben res millor a fer que barallar-se per veure qui té l’arbre de Nadal més gros. Després que aquest dimarts el primer regidor gallec anunciés que, per només mig metre, el seu arbre seria el més gran d’Espanya, Albiol ha respost contundent a la televisió pública de Badalona: “l’arbre de Nadal més alt d’Espanya serà el de Badalona encara que m’hi hagi de pujar jo, amb els meus dos metres, a sobre”.

En paral·lel, l’alcalde gallec diu que a Vigo hi haurà 11,5 milions de llums LED, mig milió més que l’any passat. Però això no és tot, hi haurà 450 carrers il·luminats, 3.700 arcs de llum, 6.000 estructures, 2.300 arbres amb llums i 56 elements de grans dimensions. Caballero diu que serà el millor Nadal de tot el món: “Tindrem el màxim nombre de llums de qualsevol Nadal de qualsevol ciutat del planeta”, ha assegurat. Entusiasmat, ha afegit que no podia ocultar la seva “satisfacció” perquè Vigo tindrà “un Nadal meravellós”. Esperem que Albiol no es piqui…

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quins alcaldes protagonitzen un absurd duel nadalenc?”

Feu un comentari