Junqueras anuncia que no participa en actes de la Diada per un positiu de covid

El líder d'ERC addueix que se'n manté al marge "per responsabilitat social"

Ofrena floral d'ERC a Rafael Casanova

Foto: ERC

El president d’ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha anunciat aquest dilluns que ha donat positiu en covid i que no participarà en els actes de la Diada d’enguany “per responsabilitat social”.

El dirigent republicà no ha assistit a l’ofrena floral a Rafael Casanova i tampoc anirà a la manifestació convocada per l’ANC ni a cap acte del seu partit durant aquesta jornada.

Junqueras, en el mateix missatge publicat a Twitter, ha animat “a tothom mobilitzar-se als carrers en defensa de la independència i la llibertat del nostre país”.

L’anunci de la seva absència ha suscitat a la mateixa xarxa social reaccions de suport i també de retret, ja que alguns l’han acusat de no voler afrontar escridassades de sector independentista de la línia dura.

Precisament, aquesta divisió de parers respecte a ERC s’ha fet notar durant l’ofrena a Casanova. En aquest marc, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha considerat que la Diada és una oportunitat perquè els partits treballin amb una “màxima coordinació i complicitat” per aconseguir l’amnistia i el referèndum, difon l’ACN.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari