Els pregoners de Sants reivindiquen “un barri on el canvi generacional sigui possible” i sense pisos turístics

Els germans Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma, han donat el tret de sortida a nou dies de festa

L'Elèctrica Dharma ha fet un pregó reivindicatiu i musical per donar el tret de sortida a la Festa Major de Sants (Ariadna Comas, ACN)
L'Elèctrica Dharma ha fet un pregó reivindicatiu i musical per donar el tret de sortida a la Festa Major de Sants (Ariadna Comas, ACN).

Els integrants de la Companyia Elèctrica Dharma han estat els pregoners de la Festa Major de Sants, a Barcelona. Durant el seu discurs, han reivindicat “un barri on el canvi generacional sigui possible”. “Un barri on els nostres fills i filles no hagin de marxar contra la seva voluntat”, ha sentenciat Carles Vidal.

El tancament de comerços de proximitat, els pisos turístics i el nou tanatori de Sants també han estat algunes de les crítiques que la Dharma ha volgut aprofitar per fer durant la seva intervenció. Els membres del grup han fet un pregó conjunt, des del balcó de la Casa del Mig del Parc de l’Espanya Industrial, en el qual no hi ha faltat la música.

Amb 50 anys d’història, la Companyia Elèctrica Dharma és la banda en actiu més antiga de Barcelona i de tot Catalunya. A més, el seu vincle amb el barri de Sants és molt estret. Els músics que van crear la formació a principis dels anys 70, els germans Esteve i Josep Fortuny, eren santsencs.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari