De què no ha piulat Pilar Rahola aquest dilluns al matí?

Pilar Rahola

De la situació a Israel i Palestina i, més concretament, de l’atac d’Israel al camp de refugiats palestins de Rafah, que ha causat una quarantena de morts. La columnista estrella de l’independentisme, coneguda pel seu enèrgic suport a Israel, s’havia mostrat molt activa dies abans per mirar de desacreditar l’afirmació de la periodista Silvia Intxaurrondo sobre el significat de l’expressió “des del riu fins al mar”, que va pronunciar la vicepresidenta del Govern Yolanda Díaz.

Rahola, directament i indirectament, ha reiterat, en oberta discrepància amb Intxaurrondo, que el lema només és interpretable en un únic sentit, i que és sempre antisemita. A més, havia distribuït un mapa que ubica on sonaven sirenes a l’àrea central d’Israel aquest diumenge, però des de llavors no s’ha tornat a referir al tema, i s’ha centrat en l’actualitat de la política espanyola.

És habitual en moments com aquest, després d’un atac israelià amb víctimes mortals, que algú vulgui veure retratada Rahola, però ben avançada la tarda d’aquest dilluns no havia piulat cap reacció. Un que li ha adreçat un recordatori és el presentador Joel Díaz: “Res, que quan tinguis un moment miris les imatges de Rafah. Són bastant impressionants, però tu tens estómac de sobres. Els que et paguen les festes estan cremant gent viva”.

(Visited 473 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari