L’Audiència de Madrid avala la investigació a Begoña Gómez, malgrat l’informe de la UCO

El tribunal sosté que la denuncia de Manos Limpias legitima una investigació

Begoña Gómez, a la tribuna del Congrés - Foto: Telecinco

L’Audiència Provincial de Madrid ha fet públic aquest dimecres una interlocutòria on avala la decisió del jutjat 41 de Madrid d’investigar Begoña Gómez, la dona de president espanyol, Pedro Sánchez, per suposats delictes de tràfic d’influències i corrupció en l’àmbit dels negocis. L’Audiència ha rebutjat la petició de la Fiscalia d’arxivar les actuacions, i ha ordenat que s’aixequi el secret del sumari.

Malgrat que el tribunal admet que algunes de les acusacions que consten a la querella de Manos Limpias semblen “inversemblants” i tenen “caràcter genèric”, els magistrats mantenen viva la investigació i obvien l’informe de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, que no veu indicis de delicte.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari