Quins són els últims insults que ha dedicat Toni Soler a Salvador Illa?

Hipòcrita i desmemoriat. El propietari de Minoria Absoluta, la productora de dos dels programes més vistos de TV3 com són Polònia i Està passant ha dedicat aquests insults al candidat socialista a la presidència de la Generalitat després de llegir el titular de l’entrevista que li va fer La Vanguardia el passat dia 19. El diari la va titular dient “Salvador Illa: Catalunya ha votat no anar-se’n i sí a refermar una Espanya plural i diversa”. La reacció de Toni Soler va ser fer un comentari a X on assegurava que “aquesta afirmació és un exercici d’hipocresia i de desmemòria. I a més no respon a la realitat”.

Va afegir dos comentaris més: “A més, si hem votat ‘no anar-se’n’ vol dir que hi havia l’opció de votar SÍ??? Sense cops de porra?” i “Si els tres resultats anteriors (amb majoria indepe) no es van aplicar, perquè s’han d’aplicar els d’ara? I un referèndum serveix, i molt, si les autoritats són democràtiques, el permeten i en respecten el resultat”.

Quan presentava Està passant, Soler incomplia contínuament la norma del Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que prohibeix als seus professionals emetre opinions que afectin la imatge d’objectivitat dels seus mitjans. Des de fa uns mesos ja no dona la cara al programa dels vespres d’entre setmana a TV3 i se suposa que les normes del manual de la casa ja no l’afecten. Si ja insultava Illa i els socialistes abans de retirar-se de la pantalla, què no farà ara!

(Visited 450 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari