De quina forma diferent encaixen els usuaris les incidències a Renfe i els FGC, segons TV3 i Catalunya Ràdio?

Els usuaris que pateixen incidències al servei de Rodalies de Renfe les encaixen amb “indignació, resignació i paciència”. Els que pateixen retards i mal servei als Ferrocarrils de la Generalitat ho entomen amb “esportivitat”. Aquests són els qualificatius que han utilitzat els periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio que han informat dels problemes amb què han topat els passatgers dels dos serveis aquests darrers dies.

El divendres 11 d’agost una màquina de Ferrocarrils de la Generalitat es va desfrenar a l’estació de Peu de Funicular mentre feia obres de matinada i va baixar a gran velocitat fins topar amb una altra màquina a la de Sarrià. Com a conseqüència de l’accident, un operari es va trencar una cama i el servei entre les estacions de Sarrià i Tres Torres va estar interromput tot el dia. Milers d’usuaris en van patir les conseqüències i molts se’n van queixar a les xarxes socials, penjant fins i tot fotografies dels col·lapses humans que es van produir als accessos de les estacions afectades. Ni TV3 ni Catalunya Ràdio van entrevistar cap persona afectada i van matar la poca informació que van donar dient que els usuaris s’ho havien pres amb “esportivitat”.

El dimarts 15, un tren sense passatgers va descarrilar a la R2. No hi va haver cap ferit però el servei va quedar interromput entre Vilanova i la Geltrú i Sitges. Durant tot el dia, un servei d’autobusos va suplir el servei en aquest tram. TV3 i Catalunya Ràdio van desplaçar periodistes al focus de la notícia per copsar la reacció dels usuaris afectats. Van detectar “indignació, resignació i paciència”.

El canal 324 va considera que aquesta notícia era la més important del dia i va estar obrint les seves rodes informatives durant hores i hores. La seva implicació va ser tan intensa que fins i tot dues d’aquestes rodes informatives van repetir dos cops la notícia, donant una sensació de deixadesa i descontrol del canal. Els enregistraments dels usuaris indignats es van continuar emetent fins i tot després que es reobrís el servei de trens. La consellera de Territori, Ester Capella, va tancar el cicle informatiu demanant el traspàs de Rodalies al govern de la Generalitat, clar. Ella no s’ho va prendre amb “esportivitat”.

(Visited 802 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “De quina forma diferent encaixen els usuaris les incidències a Renfe i els FGC, segons TV3 i Catalunya Ràdio?”

  1. Veig, segons el darrer article, que l’oficialització del català a la UE ha desaparegut de l’acord. Comença la temporada de rebaixes?

    Respon

Feu un comentari