Els catalans atrapats a Etiòpia ja són en una base militar i demà volaran a la capital per tornar a casa

L’evacuació ha estat liderada per forces estatals etíops, que han traslladat els turistes amb un helicòpter militar

    Un carrer d'Addis Abeba, la capital d'Etiòpia (Wikimedia Commons)

    El grup de turistes catalans que estava atrapat entre el foc creuat d’un esclat de violència a Etiòpia ja es troba en una base militar i aquest dissabte volarà cap a la capital del país, Addis Abeba, per tornar, des d’allà, cap a casa. Així ho ha informat aquest migdia l’agència de viatges Kananga, que ha confirmat que el grup de 19 persones és a la base militar de Bahir Dar, on ha arribat en un helicòpter militar.

    “Els nostres viatgers acaben d’arribar a la base militar de Bahir Dar en helicòpter militar. Si tot va com està previst, demà podran agafar el seu vol amb destí Addis Abeba amb l’objectiu de connectar amb el seu vol internacional cap a Espanya”, ha indicat l’agència Kananga en un comunicat.

    En un primer moment, es va plantejar la possibilitat de treure’ls de la zona en conflicte per terra, però finalment es va optar per la via aèria. L’evacuació ha estat liderada per forces estatals etíops, després de les gestions locals de Daniel Abate, un contacte de l’agència especialitzada en viatges africans.

    Kananga ha agraït també la tasca de l’ambaixada espanyola a Etiòpia, que ha estat “en constant contacte” amb ells i amb els viatgers durant “aquests dies difícils”.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari