El candidat per Barcelona de Vox viu a Madrid

El cap de llista de Vox al Congrés per Barcelona, Juan José Aizcorbe, no es va votar a ell mateix el passat diumenge. No és una sospita, és un fet contrastable. I és que al partit d’ultradreta li importa tan poc Catalunya, el que passi en unes generals a Catalunya i el que puguin pensar d’ells els catalans, que van escollir de candidat una persona que viu fora de Catalunya i està empadronada a Pozuelo de Alarcón, un dels municipis de major renda per càpita de la Comunitat de Madrid. És per això que Aizcorbe va haver d’anar a la localitat madrilenya per a poder agafar una papereta de Vox on sortia el nom de Santiago Abascal i no el seu per a poder votar.

No és un element estrany per a Vox, si tenim en compte com ha anat la seva campanya a Catalunya. De fet, la formació ultra ha fet pocs actes i mítings en aquests quinze dies previs al 23-J, i la majoria han estat en llocs on sabien que provocaven molt rebuig o per a llençar missatges simbòlics atenent al municipi en el que estaven. Abascal només va visitar Catalunya abans de la campanya, i Aizcorbe no ha fet la majoria d’actes públics i mítings de la campanya. Els d’extrema dreta s’han dedicat més a passejar Ignacio Garriga que Aizcorbe, i el seu gran moment de campanya va ser la sortida de to encarant-se físicament a un grup d’antifeixistes.

(Visited 154 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari