El conductor que va provocar el xoc mortal a Vilobí d’Onyar anava begut

El detingut circulava contra direcció i va ser detingut per homicidi i conducció temerària sota els efectes de l'alcohol

    El cotxe que circulava en sentit contrari per la C-25 que va generar l'accident (ACN)

    El conductor que circulava contra direcció i que va provocar el xoc mortal a la C-25, a Vilobí d’Onyar (Selva), anava begut. Els Mossos d’Esquadra el van detenir per homicidi, conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol després de l’accident en què va morir una dona de 41 anys. Els fets es van produir el diumenge cap a tres quarts d’onze de la nit, quan el vehicle de l’arrestat anava contra sentit i va envestir el de la víctima, veïna de Santa Coloma de Farners (Selva).

    En l’accident s’hi va veure implicat un tercer turisme que va sortir de la calçada, la conductora va resultar ferida menys greu i el conductor que anava contra direcció va quedar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

    La policia el va arrestar el mateix dilluns a l’hospital i va passar a disposició judicial als jutjats de Santa Coloma aquest dimarts, però el jutge va considerar que no estava en condicions de declarar i el van tornar a l’hospital. Aquest dimarts a la nit se li va donar l’alta, i els Mossos el van tornar a detenir. Està pendent de passar a disposició judicial aquest dimecres.

    (Visited 79 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari