El govern català anuncia al Ministeri de Transports que licitarà “una auditoria exhaustiva” de Rodalies

Territori demana analitzar de forma "específica" l'avaria provocada pel robatori de cable a Montcada Bifurcació

  Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT)

  El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha anunciat per carta al secretari d’Estat de Transports, José Antonio Santano, que sol·licita accés a les instal·lacions gestionades per Adif per licitar una “auditoria exhaustiva” de la xarxa de Rodalies a Catalunya, segons han recollit diversos mitjans i ha pogut confirmar l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

  La petició d’anàlisi de l’estat de la xarxa forma part de l’acord pel traspàs de competències de Rodalies que van pactar PSOE i ERC. A la missiva, el govern català també demana una “auditoria específica” relacionada amb el robatori de cable a les instal·lacions de Montcada Bifurcació, la qual va provocar afectacions generalitzades diumenge, en plena jornada electoral, i incidències estructurals que s’allargaran a l’R3 i R4 durant dos mesos.

  (Visited 37 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari