Incendi sense ferits en una empresa de fabricació d’adobs

El foc s'ha donat per controlat passades les nou del matí, i ha cremat palets, vehicles, cartó i algun dipòsit de gas

Imatge dels danys que ha causat el foc a l'empresa d'adobs de Torrefarrera

Foto: Bombers de la Generalitat

Un total de deu dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins a una empresa dedicada a fabricar adobs a Torrefarrera (Segrià) a causa de l’incendi que s’ha originat. El cos ha rebut l’avís a les 04.27 hores de la matinada d’aquest divendres i el foc ha afectat l’exterior de la planta.

Les flames s’han pogut estabilitzar al voltant de les sis del matí, i l’incendi s’ha donat per controlat passades les nou. Segons els Bombers, han cremat palets, vehicles, cartó i també s’ha vist afectat algun dipòsit de gas. No ha causat cap ferit.

El cos ha accedit a l’interior de la nau, d’una sola planta, i ha comprovat que l’incendi no s’havia propagat dins l’espai. Amb tot, s’han iniciat tasques de ventilació perquè hi havia fum acumulat. A hores d’ara es continua remullant la zona amb un dispositiu de quatre dotacions.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari