Una estudiant de l’Institut La Garrotxa d’Olot treu la nota més alta de les PAU amb un 10

Set alumnes més de l'àrea de Barcelona i el Camp de Tarragona han tret un 9,90

Estudiants a punt de començar les proves d'accés a la universitat (PAU) -la selectivitat- en una aula de la Facultat de Biologia de la UB
Estudiants a punt de començar les proves d'accés a la universitat (PAU) -la selectivitat- en una aula de la Facultat de Biologia de la UB

La Carla Vendrell, una alumna de l’Institut La Garrotxa d’Olot, ha tret la nota més alta de les proves d’accés a la universitat (PAU), amb un 10. “Encara no em puc creure que sigui l’única de Catalunya. Trigaré dies a assimilar-ho”, ha explicat eufòrica des de Menorca, on està passant uns dies de vacances. La Carla ha assenyalat que, per arribar a fer una selectivitat perfecta, la clau han estat els dos anys de Batxillerat. Considera que se’ls ha preparat “molt bé” i que això ha estat determinant. “No vaig estudiar pas una barbaritat per la selectivitat”, ha confessat. A partir del setembre, la Carla canviarà les aules del seu institut d’Olot per les de Dret a la Universitat Pompeu Fabra.

A més, set estudiants de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Sant Joan Despí, Tarragona i Reus han aconseguit la segona nota més alta, amb un 9,90. Es tracta d’una noia de Sant Cugat que ha estudiat al Col·legi la Vall, centre concertat femení de Bellaterra; dos nois que han estudiat a les escoles Ramar 2 i Mare de Déu de la Salut de Sabadell; un que ha estudiat a l’institut Jaume Salvador i Pedrol de Sant Joan Despí (Baix Llobregat); una noia que ha estudiat a l’institut Gabriel Ferrater de Reus; i dos nois que han estudiat a l’Estonnac l’Ensenyança i a l’institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona.

A les comarques de Ponent i l’Alt Pirineu, les dues notes més altes han estat un 9,80, d’una noia que ha estudiat als Jesuïtes Lleida Claver, i una altra d’Araós (Pallars Sobirà) que ha tret un 9,70 i que ha estudiat a l’institut Hug Roger III de Sort. A les comarques gironines, les segones millors notes han estat un 9,70 d’un noi de Vilafant i d’una noia de Figueres.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari