Quina famosa estrella mediàtica va felicitar públicament Jordi Pujol pel seu 93è aniversari?

Pilar Rahola. L’escriptora i comentarista de tot a tot arreu va fer una piulada matinera el passat divendres 9 de juny. A les 8:27 hores va pujar aquest missatge a Twitter: “Avui el President Jordi Pujol compleix 93 anys. Per Molts Anys, President”. Dos dies més tard, el seu missatge no havia tingut massa èxit a la xarxa: 414 m’agrada, 81 retuits i uns quants comentaris.

Les opinions dels usuaris de Twitter que van comentar la piulada de Rahola van ser contraposades. N’hi havia d’elogioses i també de crítiques amb el llegat de l’ex-president. Arnau Llambrich, coordinador de la Joventut Nacionalista de Catalunya del Camp de Tarragona, va definir Pujol com “un dels meus referents polítics” i va afirmar que “el President ens va ensenyar a estimar el país, amb un nacionalisme que va ajudar Catalunya a créixer i que segurament ara aquest nacionalisme ens porta a un sentiment independentista. Joan Prat, també del bàndol dels entusiastes de l’ex-president, va escriure: “Per molts anys President Pujol!! Un gran honor haver pogut veure i viure tot el que ha fet per Catalunya! 1000 Gràcies!!”.

En canvi, d’altres tuitaires el posaven a caldo. Jaime Madrid li dedicava “90 i 3%. Tot un luxe!”, @HEAVENDIED preguntava si “Són a Andorra a celebrar-ho?” i @JOANBORFER va proposar Rahola: “Envia-li un 3% de felicitacions”. Anna Bru, que es defineix com partidària de la Fundació Nacional de Catalunya, va repartir a banda i banda: “Jo no el penso felicitar, tot i que veient els polítics que tenim actualment la seva figura surti reforçada no m’oblido que tampoc va estar a l’alçada dels seus votants”.

Jordi Pujol va celebrar el seu 93è aniversari el 9 de juny i el seu judici per haver ocultat diners a l’estranger durant tot el seu mandat com a president també va complint anys sense celebrar-se.

(Visited 551 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari