Un dels acusats de violar una nena al Màgic de Badalona ingressa a un centre de menors

L'Audiència de Barcelona tomba la decisió prèvia del jutjat d'instrucció de deixar el noi en llibertat

  Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

  Un dels acusats de la violació grupal a una nena d’11 anys al centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l’any passat ha tornat a ingressar a un centre de menors, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat a l’ACN fonts judicials. El noi havia ingressat en un principi en un centre d’aquestes característiques, però la defensa va recórrer la decisió i va aconseguir revocar-la el 12 d’abril.

  La Fiscalia, però, va presentar recurs a la nova situació davant l’Audiència Provincial, que ara anul·la la decisió prèvia i torna a enviar el menor a un centre de règim tancat. Aquest és l’únic menor que està en règim tancat per la presumpta violació grupal, que s’hauria produït el passat 19 de novembre. Després que el cas sortís a la llum pública s’han denunciat tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

  El cas va motivar, a més, amenaces de mort de l’entorn d’un dels presumptes agressors al germà de la víctima, fet que va provocar que la família de l’afectada marxés de Badalona. Dels sis implicats, un segon menor d’edat està lliure i els altres quatre tenen menys de catorze anys, per la qual cosa són inimputables.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari