Sánchez demana votar “en positiu” i oblidant la “intolerància, el soroll i la crispació que vol instal·lar una minoria”

El president del Govern central ha assegurat que la majoria de la població “votarà allò important, que és la sanitat pública, l’educació pública i les polítiques d’habitatge dels nostres joves”

El president del Govern central, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals al Pavelló de la Vall d'Hebrón (Maria Pratdesaba, ACN)
El president del Govern central, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals al Pavelló de la Vall d'Hebrón (Maria Pratdesaba, ACN).

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha demanat votar “en positiu” i oblidant la “intolerància, el soroll i la crispació que tracta d’instal·lar una minoria” avui, diumenge 28 de maig. El president ha votat al col·legi Nuestra Señora del Buen Consejo a la Moncloa.

Tot just abans de fer declaracions als mitjans, Sánchez ha estat escridassat per un elector, que li ha etzibat “Que te vote Txapote”, en referència a la polèmica per les llistes de Bildu. “Aquesta és la pena, que en una jornada electoral, a una democràcia tan important, tenim per desgràcia als intolerants, la desqualificació, el soroll, la crispació i l’insult”, ha lamentat. Després de fer les declaracions a la premsa, un altre grup ha aplaudit el president.

Sánchez ha remarcat que aquestes eleccions són molt importants i s’ha mostrat convençut que la majoria de la població votarà “en positiu”, “votant allò important, que és la sanitat pública, l’educació pública i les polítiques d’habitatge dels nostres joves”. Segons el president del Govern central, que no ha acceptat preguntes dels mitjans, com més gent voti aquest diumenge, més fortes seran les institucions i la democràcia.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari