El TSJC confirma la condemna de 49 anys de presó a l’ancià que va abusar sexualment de set nenes a Arbúcies

Desestima el recurs de la defensa i ratifica que s'apropava a menors de famílies "fràgils" oferint classes particulars

El condemnat al jutjat (ACN)
El condemnat al jutjat (ACN).

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la pena de 49 anys de presó a l’ancià condemnat per abusar de set nenes a Arbúcies (La Selva) entre el juny del 2013 i el juliol del 2019. La sentència desestima el recurs de la defensa i ratifica íntegrament la resolució dictada per la secció quarta de l’Audiència de Girona.

La sentència exposa que el processat s’apropava a nenes de famílies “poc estructurades o fràgils” oferint fer classes particulars i es guanyava així la confiança de les menors: “L’acusat s’aproximava a aquestes famílies amb l’excusa d’oferir classes gratuïtes a les nenes o, en el cas d’adolescents, permetia que anessin a casa seva a fumar, beure o simplement a estar sense control familiar, oferint un espai de llibertat aparent”, afegeix la sentència. D’aquesta manera, es guanyava la confiança de les víctimes, també a través de regals.

La sentència del TSJC recull que el 29 de juliol del 2019 els pares d’una de les víctimes van sorprendre l’acusat abusant sexualment de la petita de set anys: “Va ser a partir d’aquest moment quan va començar la investigació policial que va permetre esbrinar altres casos de fets semblants amb altres nenes menors d’edat”.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El TSJC confirma la condemna de 49 anys de presó a l’ancià que va abusar sexualment de set nenes a Arbúcies”

Feu un comentari