Descarrila un tren a l’entrada del túnel de la Sagrera

L'accident s'hauria produït per la caiguda d'uns blocs de formigó a les vies

Tren de Rodalies descarrilat

El descarrilament d’un tren aquest dijous a la tarda a l’entrada del túnel de la Sagrera, a Barcelona, ha quedat només en un ensurt. No hi ha hagut ferits. Adif i Renfe, però, investiguen els fets L’accident s’hauria produït per la caiguda d’uns blocs de formigó a les vies que s’estaven manipulant.

Tot plegat estaria relacionat amb les obres que Adif està fent a la zona de la construcció de la futura estació de la Sagrera. L’organisme ni ho confirma ni ho desmenteix, i es limita a dir que ho està investigant internament.

El tren, que cobria el trajecte entre Mataró i l’Hospitalet del Llobregat amb 60 passatgers, ha descarrilat a l’entrada del túnel sense causar ferits. Els viatgers s’han transbordat mitja hora més tard a un altre comboi per continuar el desplaçament.

Les tasques d’encarrilament i reparació de la infraestructura es faran durant la matinada per no interferir en el servei. De moment, a causa de la incidència, se circula en via única al tram entre Sant Adrià i el Clot. L’R1 i l’RG1 ofereixen dos trens per hora a cada sentit de la marxa.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari