L’al·legat final de Laura Borràs: “Jo no he comès cap delicte”

La líder de Junts defensa la seva innocència i càrrega contra ERC i la CUP per apartar-la del Parlament

La líder de Junts, Laura Borràs, en el seu judici al TSJC

La presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, ha aprofitat l’al·legat final en el judici per les suposades irregularitats a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per defensar la innocència i recriminar l’actitud d’ERC i la CUP per haver-la sentenciat abans del judici.

En el seu discurs ha lamentat el dany “irreparable” que el procés penal ha causat a la seva imatge i la seva reputació i s’ha presentat com a víctima política d’una investigació prospectiva. “No renunciaré a la independència, sigui quina sigui la sentència”, ha afirmat.

“Se m’ha criminalitzat, caricaturitzat, se m’ha presentat com una corrupta i qualsevol persona que em coneix sap que soc una persona íntegra i que la meva manera de ser ho testifica. No he comès cap delicte”, s’ha defensat.

Borràs s’enfronta a una pena de sis anys de presó acusada dels delictes de falsedat documental i prevaricació. La Fiscalia avui li ha mantingut els càrrecs mentre que ha rebaixat la pena dels altres acusats un cop han confessat els fets.

D’això s’ha queixat Borràs: “Hi ha qui ha pactat amb la fiscalia, però jo he optat per mantenir el pacte amb la veritat”, en referència a les altres defenses, l’estratègia de les quals ha qualificat d'”èticament reprovable”.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “L’al·legat final de Laura Borràs: “Jo no he comès cap delicte””

Feu un comentari