Dimiteix Jordi Pesarrodona com a vicepresident de l’ANC i 13 persones deixen la direcció

El secretariat nacional ha afirmat en un comunicat que durant la reunió s'han intentat “acostar posicions i reconduir diferències”

Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República (Wikimedia Commons)
Jordi Pesarrodona

13 membres del secretariat nacional de l’ANC han presentat la seva dimissió i es mantindran com a socis base i el fins ara vicepresident, Jordi Pesarrodona, una de les veus crítiques, ha abandonat el seu càrrec, encara que seguirà en el secretariat.

Ha succeït després de les nou hores de reunió d’avui, dissabte 18 de febrer, que no han servit per acostar posicions entre els crítics i la direcció en la crisi que es va iniciar a la fi del gener després de la decisió de presentar una candidatura electoral aliena als partits independentistes actuals.

La direcció ha afirmat en un comunicat que durant la reunió s’han intentat “acostar posicions i reconduir diferències”. No han pogut evitar les fugides tot i que han votat una proposta de resolució on es comprometien a “millorar relacions i el funcionament intern del secretariat nacional”. El text hauria rebut el suport de 40 membres, vuit vots en contra i vuit en blanc.

(Visited 242 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari