Els Mossos arriben a diverses seus electorals de la Federació Catalana de Futbol

El candidat Juanjo Isern denuncia irregularitats en el procés de votació i anuncia querelles contra membres de meses

Juanjo Isern

Agents dels Mossos d’Esquadra s’han presentat aquest dilluns a diverses seus on es vota qui serà el nou president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), a instàncies d’un dels candidats, Juanjo Isern, que ha denunciat l’existència d’irregularitats electorals, avança Iusport.

Segons aquest mitjà digital, els Mossos han arribat als punts de votació de Tarragona, Granollers, Vilafranca del Penedès i Cornellà de Llobregat després que Isern i els seus interventors denunciessin que s’havia impedit el dret de vot als representants legals de diversos clubs, sota al·legacions d’incompatibilitat amb la normativa electoral.

Isern, a més, ha anunciat que es querellarà contra els membres de les meses electorals que, segons assegura, neguen el vot de persones que presentant els requisits per participar a les eleccions.

La contesa electoral de la FCF s’ha repetit per decisió del Tribunal Català de l’Esport (TCE), que va constatar que en l’anterior votació, celebrada el 22 de maig del 2022, s’havien manipulat i falsificat, com a mínim, 175 vots.

Després que la Junta electoral considerés compatible que membres de la candidatura de Joan Soteras, l’aspirant rival d’Isern, exercissin d’interventors, s’han registrat nombroses incidències durant les cinc primeres de votació d’aquest dilluns, afegeix també Iusport.

(Visited 397 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari