31.000 manifestants protesten a Madrid contra el “pla ocult” de Sánchez per a la “mutació constitucional”

L'organització que ha impulsat la manifestació és Fòrum Llibertat i Alternativa, que va ser fundada per l’expolític del PP i de Vox Alejo Vidal-Quadras

Manifestació a la Plaça de Cibeles a Madrid contra el “pla ocult” de Sánchez per a la “mutació constitucional” (Fòrum Llibertat i Alternativa)
Manifestació a la Plaça de Cibeles a Madrid contra el “pla ocult” de Sánchez per a la “mutació constitucional” (Fòrum Llibertat i Alternativa).

31.000 persones han participat en una concentració breu en la Plaça de Cibeles de Madrid avui, dissabte 21 de gener, segons dades de la Delegació del Govern. Amb el lema “Espanya, la democràcia i la Constitució”, han protestat contra el suposat “pla ocult” de l’executiu de Pedro Sánchez per a una “mutació constitucional” que suposaria la fi de la nació després d’un acord il·legítim entre el president del Govern central i “els enemics de la pàtria”.

L’organització que ha impulsat la manifestació és Fòrum Llibertat i Alternativa, que va ser fundada per l’expolític del PP i de Vox Alejo Vidal-Quadras per posar-se a l’independentisme a Catalunya.

Ha basat les seves sospites en la coincidència de decisions polítiques contràries als interessos dels seus simpatitzants, com els cessaments i els nomenaments de càrrecs de lliure designació realitzats pel Govern central i el relleu al Tribunal Constitucional, on els juristes als qui va donar suport el PP han perdut la majoria.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari