El mosso Albert Donaire se les té amb una dona mexicana

El mosso independentista i càrrec del Consell de la República, Albert Donaire, ha assenyalat a Twitter una mexicana que li ha retret una piulada en la qual Donaire afirma que “ser català i sentir-se espanyol és impossible”.

Albert Donaire ha afegit que “en tot cas, es pot ser espanyol i residir a Catalunya. Però cap català es pot sentir part de l’Estat que està intentant causar un etnocidi contra el seu poble, llengua, cultura, identitat…”, paraules que la dona ha considerat una “vergonya”, com li ha fet saber.

Donaire, però, ha menyspreat la seva opinió posant l’accent en la seva nacionalitat: “Una mexicana em ve a donar lliçons de catalanitat i el no sentiment espanyol. És clar, per això el seu país està lluitant i clamant insistentment per una reunificació amb la mare pàtria”. La dona s’ha defensat i ha preguntat: “Què hi té a veure que sigui mexicana”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.