S’arxiva la causa de la interventora de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Cas Consell Esportiu

La jutgessa va concloure al juliol que no existien indicis que l'alcaldessa Núria Marín ocultés el suposat desviament de subvencions a l'organització

Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

La jutgessa que investiga el suposat desviament de subvencions del Consell Esportiu de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha arxivat la causa contra la interventora general municipal de la localitat provisionalment. Ha argumentat que ha pres la decisió per “no resultar degudament justificada la perpetració del delicte que va donar lloc a la formació de la causa”.

Ha explicat que, al principi, se li va atribuir la condició d’investigada perquè “en control financer de l’Ajuntament va permetre errors econòmics, no va adoptar mesures ni va sol·licitar aclariments ni reintegrament de cap intervenció”. La magistrada ha aclarit que “no existeixen indicis de comissió d’il·lícit penal i que la declaració de la interventora va ser “molt clara” i “sense que s’hagi vist contradita, de moment, per cap altra diligencia a la causa”.

La jutgessa també va arxivar al juliol la causa de l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín (PSC). En aquell moment, va concloure que no existien indicis que ocultés el suposat desviament de fons de les subvencions al Consell Esportiu.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari