ERC proposa l’ex-PSC Graells com a alcaldable a l’Hospitalet

L'exregidor va denunciar el cas del Consell Esportiu que esquitxa diversos excompanys de files, com l'alcaldessa Núria Marín

Jaume Graells
Jaume Graells

Esquerra Republicana (ERC) ha proposat a les seves bases que Jaume Graells, exregidor del PSC a l’Hospitalet de Llobregat, sigui el seu aspirant a l’alcaldia d’aquesta localitat l’any vinent. Així doncs, Graells formarà part del procés de primàries d’ERC i podria ser ratificat com a candidat el pròxim 16 de juny.

Sent encara regidor socialista, Graells va denunciar el cas de presumpta corrupció en el Consell Esportiu de l’Hospitalet, sobre el qual encara s’investiga l’alcaldessa Núria Marín.

El divendres de la setmana passada, Graells va anunciar que es donava de baixa del PSC, mostrant-se un cop més crític amb el comportament del partit sobre les seves denúncies d’irregularitats.

Graells, que va adreçar una carta de renúncia a Salvador Illa, el primer secretari dels socialistes catalans, va dir la setmana passada que estripava el carnet “davant l’actitud passiva de la direcció el PSC”, un partit que “davant la corrupció, castiga el denunciant”, segons ha assegurat.

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari