ERC confirma Jaume Graells com a alcaldable a l’Hospitalet de Llobregat

L’exregidor del PSC, denunciant del cas del Consell Esportiu, i l’alcaldessa Núria Marín, imputada, compareixeran a la comissió d’afers institucionals del Parlament

Jaume Graells
Jaume Graells

Jaume Graells serà al candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet de Llobregat que presentarà ERC a les eleccions municipals del 2023, ja que ha rebut un 91% dels vots de l’assemblea local. L’executiva d’ERC de l’Hospitalet va proposar-lo com a cap de llista a finals d’aquest mes de maig, després que Graells estripés el carnet del PSC i renunciés a l’acta de regidor.

L’exregidor socialista, denunciant d’irregularitats en el Consell Esportiu de l’Hospitalet, va atribuir la seva sortida del PSC a l’actitud de la direcció del partit, que ell considera “passiva i poc compromesa per esbrinar els fets”, i va acusar el partit d’haver-lo condemnat a l’ostracisme. “No puc militar a un partit que, davant la corrupció, castiga el denunciant”, va afirmar.

Compareixença al Parlament
A falta de menys d’un any perquè es voti el pròxim alcalde de l’Hospitalet, tant Graells com a la seva excap de files, l’alcaldessa socialista Núria Marín, han estat citats, precisament a petició d’ERC, per comparèixer a la comissió d’afers institucionals del Parlament de Catalunya, per parlar del cas de presumpte desviament de subvencions del Consell Esportiu, en el qual Marín és una de les principals investigades.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari