Graells deixa el PSC acusant-lo de “repressió” contra els denunciants de la corrupció

El regidor de l'Hospitalet que va denunciar el cas del Consell Esportiu carrega contra el partit

Jaume Graells
Jaume Graells

El regidor de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat) Jaume Graells, qui va denunciar les irregularitats existents en el Consell Esportiu, ha anunciat aquest divendres que renuncia a l’acta de regidor i que deixa el PSC. En un escrit, Graells ha explicat que ha pres la decisió “davant l’actitud de la direcció del PSC, passiva i poc compromesa per esbrinar els fets”, i ha carregat contra el partit per haver-lo condemnat a l'”ostracisme” després de denunciar el cas de corrupció.

No puc militar a un partit que, davant la corrupció, castiga el denunciant“, ha expressat el ja exregidor de l’Hospitalet, que ha assegurat que des del PSC es va donar “credibilitat” a la versió dels “qui havien comès les irregularitats” i “se’ls va fer costat”, mentre que a ell el van condemnar “a l’ostracisme”. Graells ha acusat el PSC d’actuar amb “passivitat” i “hermetisme”, i ha lamentat “la repressió contra qui se surt del guió i es decideix a denunciar la corrupció“.

En una carta dirigida al primer secretari del PSC, Salvador Illa, Graells ha reiterat que “la direcció del partit no ha actuat amb la fermesa deguda i amb la voluntat d’esclarir els fets”, i ha manifestat que, des que va avisar de les irregularitats, “la resposta que vaig obtenir va ser lamentable, des del primer minut vaig sentir com es traïa la meva confiança“. “La ciutadania de l’Hospitalet mereix una altra resposta del PSC. La ciutadania de l’Hospitalet mereix explicacions de tot el que ha passat”, ha asseverat.

(Visited 143 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari