Els comuns reclamen “valentia política” a ERC per apartar Borràs

Joan Mena insta els republicans a "obrir un nou cicle polític" sense Junts

  El portaveu de Catalunya en Comú i diputat al Congrés, Joan Mena

  Foto: @joanmena

  El portaveu de Catalunya en Comú i diputat al Congrés, Joan Mena, ha instat ERC a prendre una decisió per substituir la presidència del Parlament i posar fi a la situació d’interinitat causada per la suspensió de Laura Borràs. En una roda de premsa aquest dilluns, Mena ha reclamat als republicans que tinguin “valentia política” per apartar l’expresidenta del Parlament, i ha insistit que són els qui “tenen la clau de la solució”.

  “Si Borràs no és capaç d’apartar-se i JxCat no ho fa, el que hauria de fer ERC és activar-se i donar una solució a aquesta telenovel·la“, ha manifestat Mena, que ha defensat la necessitat de designar una nova presidència de la Cambra catalana. “El que no podem permetre és un Parlament amb una presidència interina. Ha de ser una presidència amb totes les seves funcions”, ha assenyalat.

  El diputat dels comuns ha evitat pronunciar-se sobre si el substitut de Borràs hauria de ser o no de Junts, però ha instat ERC a “obrir un nou cicle polític”. En aquest sentit, Mena ha considerat que el partit republicà haurà de “decidir si vol obrir una nova etapa al Parlament o continuar repetint errors i estar atrapat en les estratègies i batalles amb Junts“.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.