Els comuns reclamen “valentia política” a ERC per apartar Borràs

Joan Mena insta els republicans a "obrir un nou cicle polític" sense Junts

    El portaveu de Catalunya en Comú i diputat al Congrés, Joan Mena

    Foto: @joanmena

    El portaveu de Catalunya en Comú i diputat al Congrés, Joan Mena, ha instat ERC a prendre una decisió per substituir la presidència del Parlament i posar fi a la situació d’interinitat causada per la suspensió de Laura Borràs. En una roda de premsa aquest dilluns, Mena ha reclamat als republicans que tinguin “valentia política” per apartar l’expresidenta del Parlament, i ha insistit que són els qui “tenen la clau de la solució”.

    “Si Borràs no és capaç d’apartar-se i JxCat no ho fa, el que hauria de fer ERC és activar-se i donar una solució a aquesta telenovel·la“, ha manifestat Mena, que ha defensat la necessitat de designar una nova presidència de la Cambra catalana. “El que no podem permetre és un Parlament amb una presidència interina. Ha de ser una presidència amb totes les seves funcions”, ha assenyalat.

    El diputat dels comuns ha evitat pronunciar-se sobre si el substitut de Borràs hauria de ser o no de Junts, però ha instat ERC a “obrir un nou cicle polític”. En aquest sentit, Mena ha considerat que el partit republicà haurà de “decidir si vol obrir una nova etapa al Parlament o continuar repetint errors i estar atrapat en les estratègies i batalles amb Junts“.

    (Visited 43 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari