El transport públic, exempt de limitar la temperatura a 27 graus

Les mesures d'estalvi energètic sí que s'han de respectar en estacions i andanes

  Metro de Barcelona

  Les mesures d’estalvi energètic aprovades pel Govern central no afectaran els autobusos, metros, tramvies i trens. Segons han confirmat fonts del Ministeri per a la Transició Ecològica a Betevé, el transport públic queda exempt de limitar la temperatura de l’aire condicionat a 27 graus i de la calefacció a 19 en l’interior dels combois.

  No obstant això, a les estacions de transport i a les andanes sí que s’han de respectar aquestes limitacions, ja que es tracta d’espais de concurrència pública inclosos en la normativa. Com en el cas de busos, metros, tramvies i trens, a l’interior dels taxis, els avions i els vaixells tampoc serà necessari respectar el topall imposat pel govern central.

  Altres excepcions que preveu el decret de l’executiu de Pedro Sánchez són els hospitals, les escoles, les perruqueries, els gimnasos i les bugaderies. La normativa també estableix altres mesures com apagar els llums d’aparadors i d’edificis i monuments no ocupats a partir de les deu de la nit.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.