Collboni, disposat a lluitar contra Iceta per ser alcaldable

El cap de files del PSC a Barcelona diu que se sent “completament” recolzat pel partit i que no preveu enfrontar projectes en unes primàries

Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona (PSC)
Jaume Collboni

El tinent d’alcaldia i cap de files del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, s’ha mostrat disposat a disputar-li el lloc de candidat a l’alcaldia de Barcelona al ministre de Cultura i líder del PSC, Miquel Iceta, després que sonés el nom d’Iceta com a possible aspirant a alcaldable socialista.

En una entrevista concedida a El Periódico, Collboni ha manifestat que se sent “completament” recolzat pel partit, però també ha assegurat que està “disposat a pujar al ring, a defensar les meves idees i el meu projecte, i ho faré amb qui sigui”. Sobre unes eventuals primàries, però, ha afegit que “no tenim aquesta previsió i molt menys amb els noms que han sonat aquests dies”.

“Jo tinc Barcelona al cap i el cor. Sé el que vull per a la ciutat. Sé que podem guanyar aquestes pròximes eleccions, sé que puc ser alcalde, que tinc més possibilitats que mai”, ha afegit. Collboni, d’altra banda, ha considerat que les especulacions, com la d’un eventual pas endavant d’Iceta com a aspirant, “ens despisten del que és realment important, que és atendre els reptes i els problemes que tenen els ciutadans de Barcelona”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Collboni, disposat a lluitar contra Iceta per ser alcaldable”

Feu un comentari