La plantilla de Betevé desconvoca la vaga prevista per aquest dijous

L'ajornament del judici sobre els acomiadaments que havia de celebrar-se demà ha precipitat la decisió

Treballadors de Betevé protesten a les oficines del Servei de Conciliació

Foto: @SomBTV

Els treballadors de Betevé, el mitjà públic municipal de Barcelona, han decidit desconvocar la vaga prevista per aquest dijous 31 a causa de l’ajornament del judici sobre els acomiadaments que havia de celebrar-se demà. En un comunicat, el Comitè d’Empresa ha informat que, tenint en compte els fets, se suspèn la convocatòria fins que la nova data del judici estigui fixada.

Degut als problemes burocràtics del jutjat, s’ha ajornat el judici de demà dels treballadors acomiadats el juliol i, per tant, desconvoquem la vaga prevista“, ha anunciat el Comitè. A més de la vaga, també ha quedat anul·lada la concentració convocada per la plantilla a les 10:30h davant la Ciutat de la Justícia per donar suport als treballadors acomiadats.

El judici que havia de celebrar-se aquest dijous anava a tractar els acomiadaments que la direcció de Betevé,  encapçalada per Sergi Vicente, va dur a terme el juliol del 2021. Concretament, 9 treballadors del mitjà públic van ser despatxats l’estiu passat sense que el Comitè en sabés res, una decisió que la direcció va justificar adduint motius econòmics com l’increment de la massa salarial i el dèficit.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari