El director de betevé puntualitza el seu tuit sobre el cas de Saül Gordillo

Sergi Vicente nega haver qüestionat les víctimes després de les crítiques que ha rebut dels treballadors

  El director de betevé, Sergi Vicente, i l'exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo

  El director de betevé, Sergi Vicente, ha puntualitzat la seva publicació a Twitter sobre el cas de Saül Gordillo arran de les crítiques que ha rebut per part del Comitè d’Empresa, el Comitè Professional i la part social de la Comissió d’Igualtat de la televisió pública barcelonina. Vicente ha insistit en “la necessitat de preservar la presumpció d’innocència” de l’exdirector de Catalunya Ràdio i ha negat haver posat en qüestió la versió de les víctimes. Ha admès, això sí, “que la paraula ‘tocament’ no va ser la més encertada”.

  En la controvertida piulada, el director de betevé va manifestar: “No sé què va passar abans/després de Sala Apolo, però sí que he vist les imatges de videovigilància del local. S’hi veu gent divertint-se i algun tocament seguit de més diversió compartida. Mentre la justícia no digui el contrari, cal respectar la presumpció d’innocència de Saül Gordillo“. Pels treballadors de la televisió barcelonina, el text de Vicente reforça falsos mites i revictimitza la denunciant, i “és impropi de qualsevol persona, especialment amb un càrrec de responsabilitat i menys encara tractant-se del director del mitjà de comunicació públic de Barcelona”.

  La plantilla de betevé matisa també que la cadena “no ha tingut accés a les imatges de les quals parla el director, ho ha fet a títol personal”, i ha expressat que les seves paraules “han generat malestar i intranquil·litat” entre els treballadors, ja que Vicente és “qui té l’última paraula en el cas d’una denúncia d’agressió a l’empresa”.

  (Visited 253 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari