Jornada de vaga a Betevé per l’inici dels judicis sobre els acomiadaments

La plantilla s'ha concentrat a la Ciutat de la Justícia per reclamar la readmissió dels despatxats i la destitució de Sergi Vicente

Treballadors de Betevé als jutjats socials de la Ciutat de la Justícia

Foto: @SomBTV

El Comitè d’Empresa de Betevé ha convocat una nova jornada de vaga aquest dilluns amb motiu del començament del judici dels treballadors acomiadats el juliol de l’any passat. La plantilla pretén així mostrar el seu suport als 9 companys despatxats el 2021, als quals, el darrer mes de febrer, s’hi van afegir 14 més -12 treballadors i dos autònoms-.

Els professionals del mitjà públic han participat en una concentració davant dels jutjats socials de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, en la qual han reclamat la destitució del director de Betevé, Sergi Vicente, a qui assenyalen com a màxim responsable de la mala gestió del mitjà i dels acomiadaments. Els concentrats han rebut els treballadors despatxats amb un aplaudiment i amb càntics que demanaven la seva readmissió.

La plantilla de Betevé ha sortit novament al carrer per reclamar que es mantinguin les condicions laborals i protestar contra les retallades, les quals han causat l’acomiadament d’un total de 23 persones en menys d’un any. Malgrat la situació del mitjà públic, l’Ajuntament de Barcelona es nega a intervenir en el conflicte laboral i tampoc està disposat a augmentar el pressupost de Betevé, una acció que el Comitè reclama des de fa temps perquè considera que podria resoldre les deficiències econòmiques del mitjà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.