Toc d’alerta als consellers pels viatges i les celebracions de Nadal

El Govern de la Generalitat va fer viure als catalans un Nadal amb toc de queda nocturn, restriccions en el nombre de persones que es podien reunir en una casa, i va demanar insistentment que es reduís la mobilitat i la interacció social malgrat les dates. Les mesures, molt allunyades de les que es van prendre a altres autonomies de l’Estat, van caure com una galleda d’aigua freda als ciutadans de Catalunya, que veien en la Generalitat una mena de Grinch, per segon any consecutiu.

Arribats els dies més assenyalats de les festes, però, els consellers del Govern van fer la seva. Hi va haver desplaçaments a dins i a fora de Catalunya, viatges, trobades familiars per Nadal, festes amb amics la nit de Cap d’Any… Tot un reguitzell d’activitats que, tot i que estiguessin permeses, no encaixaven gaire amb la petició constant de reducció d’interacció i mobilitat que havia fet el Govern. I tant va ser així que alguns van haver de rebre un toc d’alerta d’altres membres de l’executiu perquè, com a mínim, fossin més discrets i no es deixessin fer fotos que després acabaven fàcilment a les xarxes socials. I és que predicar amb l’exemple sembla que no és una virtut del Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.