El Procicat aprova la reobertura de l’oci nocturn en exteriors

Es preveu que a partir del 15 d'octubre obrin els espais interiors, amb la possibilitat d'utilitzar el passaport covid

Discoteca

El Procicat ha aprovat que, a partir de la mitjanit de dimecres a dijous, l’oci nocturn pugui tornar a obrir els espais exteriors al públic. Segons ha establert, la mascareta serà obligatòria quan no es consumeixi i no es permetrà ballar. A més, els locals hauran de tancar a les tres de la matinada i disposaran de dos quarts d’hora (fins a les 03:30) per desallotjar els espais.

Pel que fa als interiors, la Generalitat preveu l’obertura a partir del 15 d’octubre, amb la possibilitat de fer servir el passaport covid per accedir i, si la situació epidemiològica ho permet, es permetrà ballar respectant un aforament limitat.

El Govern també ha modificat els horaris de la restauració. Si, fins ara, podien obrir fins a dos quarts d’una, amb les modificacions aprovades pel Procicat podran fer-ho fins a la una de la matinada, amb mitja hora per desallotjar el local.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides