Catorze denúncies per punxades en locals d’oci nocturn a Catalunya

En cap dels casos hi ha hagut ni agressió sexual ni robatori, i totes les hipòtesis estan obertes

Discoteca

Els Mossos d’Esquadra han rebut 14 denúncies per punxades en locals d’oci nocturn des del 10 de juliol, onze a Lloret de Mar i tres a Barcelona. Les últimes han estat aquest dijous a la matinada a Lloret i aquest dimecres a Barcelona.

Aquest últim incident, l’ha explicat la mateixa noia a Twitter. Relata com es va desplomar, semiinconscient. Ja es trobava millor quan va arribar a l’Hospital Clínic, on no van poder determinar quina substància li havien injectat.

Tot i que, com aquesta noia, altres van notar efectes després de la punxada, segons la policia no es pot parlar a hores d’ara de submissió química, perquè cap resultat d’analítica ho ha demostrat. A més, no hi ha cap delicte associat a la punxada.

Segons declaren, després de les punxades, en els 14 casos denunciats, no hi ha hagut ni agressió sexual ni robatori. Per això, i perquè entre les víctimes hi ha un noi, es mantenen totes les hipòtesis obertes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides