Amb tots els indicadors a la baixa

Un dia més, baixen la velocitat de propagació i el risc de rebrot d'una covid-19 sota control a Catalunya

La pandèmia de la covid-19 està sota control a Catalunya. Cada dia que passa els indicadors epidemiològics van a la baixa i en paral·lel la campanya de vacunació avança a bon ritme, amb més de dos milions de persones amb almenys una dosi, un milió amb la pauta completa. El nombre de nous casos es manté al voltant del miler i la pressió hospitalària segueix a la baixa, amb les UCI per sota dels 400 ingressats.

La velocitat de propagació de la covid-19 a Catalunya, la RT, baixa dues centèsimes, fins a 0,82, mentre que el risc de rebrot ho fa fins a 167, 13 punts menys, segons el darrer balanç del Departament de Salut. En paral·lel, la incidència a catorze dies igualment disminueix i passa de 215,93 a 203,35.

S’han declarat 778 nous casos confirmats per PCR o TA, amb un total de 617.437. El 4,44% de les proves de la darrera setmana ha donat positiu.

S’ha informat d’una nova mort, amb un total de 22.053 defuncions en tota la pandèmia.

Hi ha 1.082 pacients ingressats als hospitals, 57 menys que en el balanç anterior, i 399 persones a l’UCI, els mateixos que fa 24 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides